Pàgina d'inici > General > Tensa espera abans de començar el magazin…

Tensa espera abans de començar el magazin…

Ells repassen l'escaleta, jo...

Doncs sí, ahir abans de començar el magazin hi havia molta tensió. S’havia de repassar el guió, enviar tots els vídeos, fer els rètols…Una feinada. Mentrestant, la Mariona i jo, amb les postres a punt, vam recordar que teníem un duel pendent

Cookies o Brownie?Només un postre podia arribar a la final...

El duel va quedar empatat

Juntes fem més força!

I quan millor ens ho estàvem passant van venir a buscar-nos de direcció i ens van ensenyar quina seria la nostra posició fins al cap de dues hores:

D'aquí ja no et mous!

Finalment, tot va sortit perfecte. El resultat de la nostra secció també eh?

Ara ho veus...ara no ho veus!

Conyetes a part, el magazin va sortir de conya. Un cop més, podem estar molt contents. Tothom va treballar a fons, moltes hores, dedicació, imprevistos…Però el resultat va ser fantàstic. Els vídeos de tots colors, però molt divertits. Al plató ens moríem de riure amb el Marc Capdevila Lluís Simó, o amb l’amic freaki del Matamala…I al·lucinàvem amb les caretes del senyor Mateu, aquest noi té fusta amb això!

Des de la tranquil·litat del plató era interessant sentir l’estrès que es vivia a control, amb un realitzador que tot i no haver fumat en tot el dia (tot i més per no moure’s de la sala de tele) va mantenir bastant la calma…Fins que vam entrar les cuineres amb el berenar: just en aquell moment ens vam adonar que el concurs que estava en directe no era el que tocava! Sort de la calma de l’editora que fa meravelles amb el newscutter, problema solucionat!

En fi nois, això s’acaba. Reunim forces per l’últim informatiu, dilluns. Jo, recent arribada de Roma, posaré la meva millor cara i faré esforços per somriure!

Us deixo la recepta del brownie i les cookies, està clar que tothom vol aprendre a fer-ne oi?!

Categories:General
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari